![]() |
Абсолютно с тобой согласна!!! :)
|
А я сейчас слушаю O-zone--oriunde ai fi
Классная! |
Alizee - помните (Миленс Фармир) так вот Ализи поёт в её стиле, тока ешчо прикольней (т.к. Миленс Фармир приелась мне уже :)
Так вот - я несколько недель назад заказал 2 альбома с Ализи - мне очень нравится счас я ее и слушаю (и брату старшему понравилось - я ему специально на музцентр записал с МР3 диска :). Короче всем рекомендую послушать - слышали песню Лало Лита - так вот это только одна из её 20 с лишним песен, причем все прикольные :) вот :) |
О, а я и не заметил как написал снова про Ализи :( ладно пусть будет дубль два :) мне же можно - я ж админ как никак :)
|
:) тебе все мона :) даже если ты был бы не админ :) :wub:
|
КИПЕЛЬТАШЕ.....ДРАГОСТА ДИН ТЕЙ!
|
НУМА-НУМА-НУМА НЕЙ! [:) .... :lol:
|
неправильно
|
Ma ia hii Ma ia huu
Ma ia hoo Ma ia ha a Ma ia hii Ma ia huu Ma ia hoo Ma ia ha a Ma ia hii Ma ia huu Ma ia hoo Ma ia ha a Ma ia hii Ma ia huu Ma ia hoo Ma ia ha a Alo, salut sunt eu, un haiduc, Si te rog, iubirea mea primeste fericirea. Alo, a alo sunt eu Picasso, tiam dat beep Si sunt voinic, Dar sa stii nuti cer nimic. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Miamintesc de ochii tai. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Miamintesc de ochii tai. Te sun, sati spun, ce simt acum, Alo, iubirea mea, sunt eu, fericirea. Alo, a alo, sunt iarasi eu Picasso, tiam dat beep, Si sunt voinic, Dar sa stii nuti cer nimic. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Miamintesc de ochii tai. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Miamintesc de ochii tai. Ma ia hii Ma ia huu Ma ia hoo Ma ia ha a Ma ia hii Ma ia huu Ma ia hoo Ma ia ha a Ma ia hii Ma ia huu Ma ia hoo Ma ia ha a Ma ia hii Ma ia huu Ma ia hoo Ma ia ha a Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Miamintesc de ochii tai. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Miamintesc de ochii tai. |
а у меня Кевин и Перри играют :)
|
Часовой пояс GMT +4, время: 05:16 PM. |
vBulletin® 3.6.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод: RSN-TeaM (zCarot)